Vitaking Silymarin
Vitaking_kapszula_silymarinVitaking_silymarin

Silymarin – Máriatövis mag kivonat – Vitaking

Ennek a terméknek a megvásárlása 545 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

1090 Ft (36,33 Ft/kapszula)

Silymarin – Máriatövis mag kivonat kapszulánként 125 mg silymarin kivonatot tartalmazó étrend kiegészítő. A máriatövis egyike a legrégebben ismert gyógynövényeinknek, a népi gyógyászatban századok óta alkalmazzák.

Kategória: Címkék: , , Brands: .

Termékleírás

Silymarin – Máriatövis mag kivonat kapszulánként 125 mg silymarin kivonatot tartalmazó étrend kiegészítő.

Az emberi szervezet legnagyobb mirigye a másfél kilónyi máj. Minden áthalad rajta, ami a tápcsatornába kerül, legyen az étel, ital, vegyszer vagy gyógyszer. Központi laboratóriumként a máj átvizsgálja, elemeire bontja a szervezetbe jutó anyagokat, beépíti a hasznosíthatókat és kiszűri az ártalmasakat.

A máj mintegy ötszázféle feladatot lát el, ezek közül a két legfontosabb: megtisztítja a vért az anyagcsere salakanyagaitól, és hasonlóképpen bánik a hormonokkal, a gyógyszerekkel és az alkohollal. A táplálékokat pedig energiává alakítja át, és glikogén formájában tárolja, majd fizikai erőfeszítés esetén a glikogént szőlőcukor alakjában juttatja el az izmokba.

Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, zsíros ételeket eszünk, vagy olyan műanyag ételekkel csillapítjuk éhségünket, melyeket a gyorséttermi láncokban és előre-gyártott készételként a hipermarketekben vásárolunk meg. Ezért is nagyon fontos az, hogy valamilyen módon megpróbáljuk védeni májunkat, illetve segíteni regenerálódását a rengeteg megterhelés után. Ezt szolgálja a máriatövis gyógynövény amely segít a máj megfelelő működését.

A máriatövis használata a múlt század elején visszaszorult, a 20. század közepe táján fedezték fel újra, amikor kémiailag azonosított hatóanyag-komplexével (szilimarin) végeztek vizsgálatokat.

  • A máriatövis bizonyítottan serkenti a máj fehérjeszintézisét, és az egészséges májsejt növekedést.

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!

További információk

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

OGYÉI bejegyzési szám:

17704/2016

Kiszerelés:

30 kapszula

1 értékelés a termékre: Silymarin – Máriatövis mag kivonat – Vitaking

  1. 5 / 5

    :

    Voltam vérvételen, ahol a májfunkcióm nem volt a legjobb és valami jó megoldást kerestem, hogy kezljem a problémát. Ekkor bukkantam rá a Silymarin termékre és adtam egy esélyt neki. Fél év után újabb vérvételen voltam és a májam teljesen tökéletes értéket mutatott. Nagyon jó termék, az emésztésem is jobb lett. Most a Máriatövis terméket használom, hogy szinten tartsam ezt a fantasztikus állapotot 🙂 Mindenkinek ajánlom, főleg azoknak, akik sok gyógyszert szednek, ugyanis az eléggé tönkre tudja tenni a májat sajnos…

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről