Q-10 Koenzim
Vitaking_kapszula_koenzim_Q10_60mgVitaking_Q10_60_cimke

Q-10 Koenzim 60mg – Vitaking

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,470 hűségpontot ér!
4.5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

2940 Ft (49 Ft/kapszula)

A Q-10 koenzim antioxidáns természete az energiahordozó funkcióból eredeztethető. Fontos antioxidáns tápanyag. A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladásával a termelése csökken.

Kategóriák: , Címkék: , , Brands: .

Termékleírás

A Q-10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet, előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.

A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q-10 mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik.

A Q-10 ráadásul antioxidáns tulajdonságú, és a szervezet ezt a tulajdonságát gyorsabban képes felhasználni, mint bármely más antioxidánsnak, mint például E-vitamin vagy C-vitamin.

25-30 éves kor felett ajánlott a napi pótlása.

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés:

60 gélkapszula

Napi ajánlott mennyiség:

1 gélkapszula

OÉTI bejegyzési szám:

16296/2015.

2 értékelés a termékre: Q-10 Koenzim 60mg – Vitaking

 1. 4 / 5

  :

  Jó minőség, csak kicsit drágának találom, vettem már olcsóbban is,
  de ha le lesz árazva, akkor mindenképpen veszek majd belőle.

 2. 5 / 5

  :

  Kiváló termék

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről