Q-10 Koenzim
Vitaking_kapszula_koenzim_Q10_60mgVitaking_Q10_60_cimke

Q-10 Koenzim 60mg – Vitaking

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,470 hűségpontot ér!

2940 Ft

A Q-10 koenzim antioxidáns természete az energiahordozó funkcióból eredeztethető. Fontos antioxidáns tápanyag. A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladásával a termelése csökken.

Kategóriák: , Címkék: , , Brands: .

Termékleírás

A Q-10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet, előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.

A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q-10 mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik.

A Q-10 ráadásul antioxidáns tulajdonságú, és a szervezet ezt a tulajdonságát gyorsabban képes felhasználni, mint bármely más antioxidánsnak, mint például E-vitamin vagy C-vitamin.

25-30 éves kor felett ajánlott a napi pótlása.

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés:

60 gélkapszula

Napi ajánlott mennyiség:

1 gélkapszula

OÉTI bejegyzési szám:

16296/2015.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Q-10 Koenzim 60mg – Vitaking”

Érdeklődés a termékről