Q-10 koenzim
Swanson_kapszula_Softgels_CoQ10_30mgsw_q10_koenzim

Koenzim Q10 gélkapszula – Swanson

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,780 hűségpontot ér!

3560 Ft (47,46 Ft/kapszula)

A Q-10 koenzim időskori csodaszer. Már 2-3 heti kezelés után látványos eredményt lehet elérni kondícióban és teljesítő képességben.

Kategória: Címkék: , Brands: .

Termékleírás

A Q-10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet, előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.

Ez a különleges tápanyag megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében.

Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q-10 koenzim mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik.

A Q10 koenzim ráadásul antioxidáns tulajdonságú, és a szervezet ezt a tulajdonságát gyorsabban képes felhasználni, mint bármely más antioxidánsnak, mint például E-vitamin vagy C-vitamin.

30 éves kor felett javasolt naponta pótolni. Pótolja minden nap!

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 gélkapszula

OÉTI bejegyzési szám:

4207/2008

Kiszerelés:

60 gélkapszula

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Koenzim Q10 gélkapszula – Swanson”

Érdeklődés a termékről