Akció!
Tini vitamin és gyógynövény összeállítás

Téli tini csomag

Szerezzen legalább 5616 pontot e csomag megvásárlásával.

6240 Ft 5616 Ft

Itt van az iskolaszezon, a gyerekek fizikailag és szellemileg is le vannak terhelve, nem beszélve arról, hogy a közösségben ki vannak téve a kórokozókkal való találkozásoknak, ezért az immunrendszerük működését nem érdemes a véletlenre bízni. Szerezze be most a tiniknek készült napi vitamin összeállítást és az őszi-téli időszakban hasznos bíbor kasvirágot most csomagban olcsóbban.

Multi Tini Profi

Multi Tini Profi multivitamin csomag

A Multi Teens Profi vitamincsomag kifejezetten a tini korosztály szervezetének igényei alapján lett összeállítva. Minden fontos vitamint, ásványi anyagot, tartalmaz, amivel célszerű kiegészíteni a fejlődésben lévő korosztály mindennapi étrendjét. Ezen felül a napi adagban van még Omega-3 halolaj, tőzegáfonya koncentrátum, és egy nagyon finom eper ízű D3 vitamint rágótabletta.

4350 Ft 3915 Ft

Bíbor kasvirág

Bíbor kasvirág (Echinacea) - Vitaking

Bibor kasvirág, az echinacea egy Amerikából származó növény, amelyet már őseink is alkalmaztak különböző sérülések kezelésére. Kiváló immunerősítő gyógynövény.

1890 Ft 1701 Ft

Termékleírás

Itt van az iskolaszezon, a tini korosztály fizikailag és szellemileg is le van terhelve. Szerezze be most az iskolásoknak készült napi vitamin összeállítást, és az őszi-téli időszakban hasznos bíbor kasvirágot most csomagban olcsóbban.

A vitaminok az élethez nélkülözhetetlen szerves vegyületek, melyeket a gyerekek szervezete nem, vagy nem kellő mennyiségben képes előállítani. A gyermekek optimális fizikai és szellemi fejlődéséhez valamennyi vitaminból szükség van a megfelelő mennyiségre, mindennap. Kézenfekvő megoldásnak tűnik a tinik étrendjét ennek megfelelően összeállítani.

A csomagban található multivitamin összeállítás nekik lett kitalálva. Minden doboz tartalmaz 30 kényelmesen hordozható csomagot, amiben megtalálható minden létfontosságú vitamin és ásványi anyag, valamint egyéb tápanyagok a lehető legtermészetesebb formában.


tini

Mi van a tini vitamincsomagban? Minden napi csomag tartalmazza az alábbi 6 készítményt:

3 db vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazó multi vitamin tabletta tiniknek

1 db Omega3 Kids gélkapszula

1 db Tőzegáfonya koncentrátum kapszula C- és E-vitaminnal

1 db Epres D3-vitamin 2000NE rágótabletta


Összeállításunk másik terméke az Echinacea, vagy közismertebb nevén bíbor kasvirág.  az őszi-és téli időszakban érdemes a vitamin adagot kiegészíteni olyan gyógynövényekkel, melyek jól jöhetnek a nyirkos, hideg időben. Ezért került a csomagba a bíbor kasvirág. A kasvirág napjaink egyre népszerűbb gyógynövénye, hozzájárulhat szervezet védekező képességének megfelelő működéséhez.

 

További információk

Multi Tini Profi multivitamin csomag

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 csomag étkezés közben, vagy közvetlenül étkezés után

OÉTI bejegyzési szám:

15667/2015

Kiszerelés:

30 napi

Bíbor kasvirág (Echinacea) - Vitaking

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

6451/2010.

Kiszerelés:

100 kapszula

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Téli tini csomag”

Érdeklődés a termékről