Akció!
Gyerek csomag

Téli gyerek csomag

Szerezzen legalább 1530 pontot e csomag megvásárlásával.

3400 Ft 3060 Ft

Az egészséges gyerekek örökmozgók. Aligha van vidámabb látvány, mint a futkározástól, hancúrozástól, önfeledt játéktól kipirult és csupa kosz gyerekarc. Ugyanakkor amikor egy gyermek az otthoni “steril” környezetből  közösségbe megy találkozik bizonyos kórokozókkal, ilyenkor pedig szükség van arra, hogy az immunrendszere megfelelően működjön.

Acerola C-500

Acerola C-500 rágótabletta - Vitaking

Ez a C-vitamin rágótabletta úgy lett gyerekbarát termék, hogy nem kellett kompromisszumot kötni a minőség és a használhatóság kárára. Egy olyan vitamin terméknél, amit arra szánunk, hogy a gyerekek megegyék, nem mellékes az íz. Az Acerola C-500 finom. Az ízeket a természetes gyümölcskivonatok biztosítják, melyek egyben a C-vitaminok bio-hasznosulását is elősegíthetik.

1690 Ft 1521 Ft

D3-vitamin

D3-vitamin Epres - Vitaking (90 rágótabletta)

Nagyon finom, eper ízesítésű rágótabletta. A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe. Nem szereti lenyelni a tablettákat, kapszulákat? Akkor ezt az igazán finom D3-vitamin rágótablettát Önnek találták ki! Kóstolja meg, és élvezze a finom eper ízt, valamint a D-vitamin előnyös hatásait!

1710 Ft 1539 Ft

Termékleírás

Sapka, sál… C-vitamin és D-vitamin. Mivel a legkisebbek nem szeretik lenyelni a tablettákat, ezért célszerű olyan vitamin készítményeket beszerezni nekik, amivel nem haragítjuk őket magunkra.  Ezért került ebbe a csomagba a legfinomabb eper ízű D-vitamin és Acerola C-vitamin rágótablettánk, melyek kifejezetten a kicsiknek lettek tervezve. Szerezze be most csomagban olcsóbban!

Mind a C-vitamin, mind a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Az olyan vitamin termékeknél, amit arra szánunk, hogy a gyerekek megegyék, nem mellékes az íz. A Vitaking C-vitamin és D-vitamin rágótabletta úgy lett gyerekbarát termék, hogy nem kellett kompromisszumot kötnünk a minőség és a használhatóság kárára.

Miben különleges a csomagban található Acerola C-500 vitamin?

Az acerola rágótabletta egy igazán finom formája a C-vitaminnak. A kisgyerekes anyukák különösen szeretik, hiszen a rágótabik segítségével könnyedén szoktathatják rá gyermekeiket az egészséges életmódra. Nem kell egy kellemetlen illatú vagy ízű tablettát lenyelni a gyerekeknek, hanem finom módját ismerhetik meg a vitaminfogyasztásnak, és ez nagyon kellemes, könnyen megszeretik a kicsik is. Könnyedén adagolható. Ha kisgyermeke van, és úgy gondolja, hogy még nincs szüksége napi 500mg c-vitaminra, csak törje el a tablettákat.

A C-vitaminon kívül tartalmaz citrus-bioflavonoidokat, melyek elősegíthetik a C-vitamin felszívódását, rutint és heszperidint, valamint természetes növényi kivonatokat – acerola cseresznyét és málnát.

A epres ízű D-vitamin rágótabletta mind a gyerekek, mind a felnőttek körében is osztatlan sikert aratott. A gyermekek különösen télen, nem jutnak elég napfényhez, így a szervezet nem tud D-vitamint előállítani. Ilyenkor célszerű étrend-kiegészítő formában pótolni az őszi, téli, és még a tavaszi időszakban is.

További információk

Acerola C-500 rágótabletta - Vitaking

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 rágótabletta

OÉTI bejegyzési szám:

12945/2013

Kiszerelés:

40 rágótabletta

D3-vitamin Epres - Vitaking (90 rágótabletta)

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 rágótabletta

OÉTI bejegyzési szám:

14296/2014

Tudnivalók:

Száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó! Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Kiszerelés:

90 rágótabletta

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Téli gyerek csomag”

Érdeklődés a termékről