Akció!
Nyáron is csúcsformában, vitaminokkal, és egyéb tápanyagokkal

Nyáron is csúcsformában

Szerezzen legalább 4984 pontot e csomag megvásárlásával.

11260 Ft 9967 Ft 

Ne hagyjon fel nyáron sem az egészséget támogató szokásokkal! Töltődön fel és élvezze a tavasz és a nyár örömeit frissen és energikusan! Szerezze be most akciós csomagunkat, lássa el szervezetét fel értékes tápanyagokkal, és hozza a legjobb formáját nyáron is!

Multi Plus multivitamin - magas hatóanyag, kiváló ár/érték arány - Vitaking

Multi Plus Profi multivitamin

Multi Plus-t fogyasztani kényelmesebb, mint külön-külön megvenni a különböző vitaminokat (1 doboz C-vitamin, 1 doboz E-vitamin...stb)! Legyen lusta! Mi már összekészítettük a napi adagokat! A Multi Plus egy magas hatóanyagtartalmú multivitamin és ásványi-anyag összeállítás lecitinnel és Omega 3-mal kiegészítve. Fogyassza minden nap és vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete!

6390 Ft 6071 Ft 

CLA Plus

CLA Plus - Vitaking

A CLA plus hatóanyagai különleges aktivitásra késztetik a szervezetet, így segítve a cél elérésében. Összetevői a CLA, a Zöld tea kivonat, az L-karnitin és a Lecitin - ezek együtt sokkal hatékonyabban működnek, mintha külön-külön fogyasztanánk őket. Egészséges étkezéssel valamint rendszeres testmozgással párosítva igazán látványos eredményt lehet elérni a fogyasztásával.

4870 Ft 3896 Ft 

Termékleírás

Töltődjön fel, sportoljon és legyen nyáron is csúcsformában!

Sajnos nyáron, az arra való hivatkozással, hogy eljött a szünidő és a szabadságolások ideje, felhagyunk még azzal kevés egészségmegőrzést támogató dologgal is, amit nagy nehezen egész év alatt bevezettünk az életünkbe. Kevesebbet sportolunk és edzőtermekben kevesebb az ember. A tavaszi megújulás programunknak nyár végére már nyoma sincs, és nem vagyunk annyira csúcsformában.

Ne hagyjon fel nyáron sem az egészséget támogató szokásokkal!

Pótolja szervezete vitamin szükségletét nyáron is, ne feledkezzen meg a rendszeres mozgásról sem!

Ezért állítottuk össze ezt a csomagot.

Multi Plus Profi Multivitamin

Intenzív munkavégzéshez vagy rendszeres sportoláshoz ajánlott kiegyensúlyozott vitamin és ásványi-anyag komplex Omega 3-mal és lecitinnel. Fogyassza minden nap és vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete! Ásványi-anyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.

Miért válassza ezt?

SVitaking Multi Profi plusokkal egyszerűbb, mint venni egy doboz C-vitamint, egy doboz B-vitamint, egy doboz Omega 3-at, vagy egy doboz ásványi anyag készítményt…stb. és abból összeválogatni a napi vitamin kiegészítést! Legyen lusta! Mi már összekészítettük 30 napra a napi adagokat!

Mi van egy napi adagban?

Minden napi adag tartalmazza az alábbi 8 készítményt:

 

Vitaking CLA Plus L-caritineCLA Plus

A CLA Plus termék speciális összetevőket tartalmaz. Négyféle összetevő külön-külön is hasznos, de célszerűbb őket együtt fogyasztani, főleg fizikai munka, vagy sportolás előtt!

L-karnitin, Zöld tea kivonat, CLA és lecitin egy kapszulában!

  • L-karnitin – az emberi szervezet által is előállított természetes anyag.
  • zöld tea kivonat (EGCG) A világon sokkal többen fogyasztanak teát, mint bármilyen más italt, persze a víz kivételével. A zöldteát frissítőként már 5000 évvel ezelőtt is iszogatták a kínaiak. Manapság nem csak frissítő italként, hanem táplálék-kiegészítőként is egyre többen kedvelik és alkalmazzák.
  • CLA – másnéven konjugált linolsav. A CLA (Conjugated Linoleic Acids) nevét a lenolaj után kapta, mert először ebből sikerült kivonni (Linum = len, latinul). A linolsavnak nagy szerepe van a felvett zsír felhasználásába. Természetesen előforduló tápanyag, a húsok egyik alkotóeleme. A CLA növelheti a test fizikai teljesítőképességét.
  • Lecitin – egy természetes anyag. Növényi eredetű élelmiszerekben, például a szójában fordul elő. Két fő hatóanyagból épül fel: kolinból és inozitolból.

Ezen hatóanyagok segítségével mind megtalálhatóak a CLA Plus készítményben . Használja rendszeres testmozgással párosítva és legyen nyáron is csúcsformában!

További információk

Multi Plus Profi multivitamin

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!, Fogyasztása dohányzóknak és azbeszttel dolgozóknak nem ajánlott!

Napi ajánlott mennyiség:

1 csomag étkezés közben, vagy közvetlenül étkezés után

OÉTI bejegyzési szám:

13748/2013

Kiszerelés:

30 napi

CLA Plus - Vitaking

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

3 gélkapszula

OÉTI bejegyzési szám:

16295/2015

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Nyáron is csúcsformában”

Érdeklődés a termékről