Akció!
Nyári vitamincsomag, a nyár kihívásaira tervezve!

Nyári vitamincsomag 2

Szerezzen legalább 4793 pontot e csomag megvásárlásával.

Legolcsóbb: 10200 Ft 9586 Ft 

Teljen kellemetlenségek nélkül, problémamentesen a nyaralás! Egyes tápanyagok, vitaminok, és  ásványi anyagok nagyban befolyásolják azt, hogy a vakációnk jól teljen. A nyaralás ideje alatt, sőt már utazás előtt is különösen érdemes odafigyelni a megfelelő táplálkozásra és étrend-kiegészítésre, és a legszükségesebbeket elcsomagolni az utazásra.

Acidofilusz

Acidofilusz - Vitaking

A Vitaking Acidofilusz készítmény Lactobacillus acidophilus tartalmaz. A laktobacilusok, azok a mikroorganizmusok, amelyekre természetesen szervezetünknek szükségünk van.

1720 Ft 1634 Ft 

Kálium

Kálium - Vitaking

A kálium a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyag. A fokozott verejtékezés és néha a tavaszi eszement diéták hatására elsősorban a nők esetében alakul ki káliumhiány, egyeseknél ez olyan szintű, hogy megakadályozza a verejtékezést. A probléma könnyen kezelhető napi 1000mg kálium bevételével vagy magas kálium tartalmú élelmiszerek fogyasztásával.

2090 Ft 1881 Ft 

Multi Plus multivitamin - magas hatóanyag, kiváló ár/érték arány - Vitaking

Multi Plus Profi multivitamin

Multi Plus-t fogyasztani kényelmesebb, mint külön-külön megvenni a különböző vitaminokat (1 doboz C-vitamin, 1 doboz E-vitamin...stb)! Legyen lusta! Mi már összekészítettük a napi adagokat! A Multi Plus egy magas hatóanyagtartalmú multivitamin és ásványi-anyag összeállítás lecitinnel és Omega 3-mal kiegészítve. Fogyassza minden nap és vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete!

6390 Ft 6071 Ft 

Termékleírás

Nyári vitamincsomag – a nyár kihívásaira tervezve

Az utazás és a nyaralás mindig sok kellemes élménnyel és izgalommal jár. Ám a kellemes élményeket beárnyékolhatják az aggodalmak, a stressz és általában az utazás közben történő esetleges kellemetlenségek. Ez a nyári vitamincsomag egy speciális összeállítás, ami tartalmazza a napi szükséges vitamin és ásványi anyag mennyiséget, acidophilus készítményt a bélflóra támogatásáért, és káliumot, mely nyáron a fokozott verejtékezéssel kiürül a szervezetből, és igen hamar megérezzük a hiányát. Szerezze be már mielőtt utazni, nyaralni készül.

Acidophilus – barátságos baktérium a bélrendszernek

A Vitaking Acidofilusz készítmény Lactobacillus acidophilus tartalmaz. A laktobacilusok, azok a mikroorganizmusok, amelyekre természetesen szervezetünknek szükségünk van.

Az Acidophilus baktérium kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában. Gátolja a különféle kórokozók, gombák elszaporodását. Rendben tarja az emésztést, szabályozza azok funkcióit.

Kálium

Miért került bele a kálium a nyári vitamincsomagba? Mikor alakul ki káliumhiány?

A fokozott verejtékezés és néha a tavaszi eszement diéták hatására elsősorban a nők esetében alakul ki káliumhiány. Egyeseknél ez olyan szintű, hogy megakadályozza a verejtékezést. Ezen kívül erős vizelethajtók szedéskor, vagy hasmenéskor, hányáskor léphet fel a hiánya. Ez ilyenkor izomgyengeséggel , rossz közérzettel is járhat. A probléma könnyen kezelhető napi néhány száz mg potassium bevételével vagy magas káliumtartalmú élelmiszerek fogyasztásával (pl: burgonya, paradicsom, zöldfőzelékek). A káliumdús táplálkozás jótékony hatással van a vérnyomásra, magas vérnyomást is csökkentheti.

Ha valaki túl sok kávét fogyaszt, előfordulhat, hogy azt a fáradtságot, ami ellen küzd, az elszenvedett káliumveszteség okozza. A kávé, alkohol, cukor, és a vizelethajtó gyógyszerek ugyanis a kálium ellenségei, kiürítik a szervezetből. Aki ilyen dolgokat fogyaszt, annak fokozott figyelemmel kell lennie a megfelelő káliumbevitelre.

A kálium:

  • hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.
  • hozzájárul a normál izomműködéshez
  • részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában

Multi Profi Plusz Vitamincsomag

Intenzív munkavégzéshez, aktív életmódhoz ajánlott napi multivitamin csomag. Minden doboz tartalmaz 30 kényelmesen hordozható csomagot, ami minden létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a lehető legtermészetesebb formában.

Multi Plus-t fogyasztani kényelmesebb, mint külön-külön megvenni a különböző vitaminokat (1 doboz 1000 mg-os C-vitamin, 1 doboz E-vitamin 1 boboz b-komplex…stb)! Legyen lusta! 🙂 Mi már összekészítettük a napi adagokat! A Multi Plus egy magas hatóanyagtartalmú multivitamin és ásványi-anyag összeállítás lecitinnel és Omega 3-mal kiegészítve. Fogyassza minden nap és vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete!

További információk

Acidofilusz - Vitaking

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

2 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

9046/2011

Tudnivalók:

Egy napi adag (2 kapszula) 15,34mg lactobacillus acidophilust tartalmaz.

Kiszerelés:

60 kapszula

Kálium - Vitaking

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

4 kapszula étkezés közben

OÉTI bejegyzési szám:

16036/2015

Kiszerelés:

100 kapszula

Multi Plus Profi multivitamin

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!, Fogyasztása dohányzóknak és azbeszttel dolgozóknak nem ajánlott!

Napi ajánlott mennyiség:

1 csomag étkezés közben, vagy közvetlenül étkezés után

OÉTI bejegyzési szám:

13748/2013

Kiszerelés:

30 napi

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Nyári vitamincsomag 2”

Érdeklődés a termékről