Természetes mosogatószer

Mosogatószer

Ennek a terméknek a megvásárlása 600 hűségpontot ér!

1200 Ft (2,4 Ft/ml)

A Faith in Nature termékcsalád mosógatószere. Teljesen természetes anyagokból készült, bio mősítésű termék. Koncentrált, nagyon hatékonyan tisztít, gazdaságos formula, nagyon sokáig elég.

Termékleírás

Létezik olyan mosogatószer, ami nem csak edényeit tisztítja, de kezét is védi, ráadásul még környezetbarát is? Ha eddig nem talált ilyet, ezt meg kell néznie.

A Faith in Nature mosogatószer növényi alapanyagokból készült. Nem szárítja és irritálja a bőrét, így érzékeny bőrűek is használhatják. A mosogatószernek magas a koncentrátuma, emiatt kitűnő zsíroldó hatású.

Nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat, tartósítószereket vagy habzó szereket. Parabén (kőolaj-származék) mentes. Minden összetevő környezetbarát és teljes mértékben lebomlik.

Miben lett más az új mosogatószer?

 • A megújult Faith in Nature mosogatózser a régi Clear Spring termékkel szemben antibakteriális hatású, mely megöli a Listeria, Pseudomonas aeruginosa, S.aureus és más baktériumokat.
 • Sokkal koncentráltabb lett, mint a korábbi változat, mivel az összetevői között egyáltalán nem szerepel víz, míg a régi formula 30 % vizet tartalmazott.
 • Erőteljes antibakteriális hatásának és koncentrált állagának köszönhetően most még gazdaságosabb, mint a korábbi változat, ezért ajánljuk, hogy használja a terméket takarékosan, sokkal kevesebb is elegendő belőle.
 • Még az edényekre rászáradt élelmiszerekkel szemben is hatékony, erős zsíroldó hatásának köszönhetően ragyogóvá varázsolja edényeinket, evőeszközeinket.
 • Természetes növényi illóolajokkal dúsult a termék, melyeknek köszönheti kellemes, citrusos illatát.
 • Természetes növényi alapanyagokból készült, ezért kíméletes a bőrrel, nem szárítja ki a kezet. Érzékeny bőrűek is használhatják.
 • A termék nem tartalmaz foszfátokat és parabéneket.
 • Teljes mértékben lebomlik a környezetben.
 • Nemcsak a Vegán Társadalom és a BUAV (Brit Unio az Élveboncolás Megszüntetéséért) szervezetek fogadták el a terméket, hanem a ,,Love Your Lakes’’ Egyesület is elismerte kiváló minőségét és logójával ellátta a termékünket. Ők arra buzdítanak minden embert, hogy használjunk tiszta, növényi eredetű, vegyszerektől mentes háztartási tisztítószereket, hisz ezek a természetbarát hatóanyagok teljes mértékben lebomlanak a környezetben, és nem szennyezzük velük a folyókat, tavakat a földet.
 • Megváltozott külalakjának köszönhetjük, hogy praktikusabb lett fogásra a termék. Míg a régi 1 literes kiszerelést nehezebb volt megfogni és felemelni, most az új flakon görbületeinek és csúszásgátló kis pöttyöknek köszönhetően biztonságosabb és könnyebb a mindennapi használata.
 • Korábban a kupak zárásával kapcsolatban, s ennek köszönhetően a termékek biztonságos szállíthatóságával problémáink voltak, amit a gyártó figyelembe vett, és most sokkal erősebben záródó kupakokra cserélte a régieket.

Javasolt felhasználás: Használja a terméket takarékosan. Pár cseppet tegyen a mosogatószerből egy nedves mosogatószivacsra vagy a mosogatótálban lévő forró vízbe, és mosogasson el vele. Mosogatás végén tegyen pár cseppet a szivacsra, és nyomkodja meg, hogy a szivacsot lefertőtlenítse.

Kiszerelése: 500ml

 

További információk

Kiszerelés:

500 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Mosogatószer”

Érdeklődés a termékről