Likopen
Swanson_kapszula_Lycopenesw_likopen

Likopen (Lycopene) – Swanson

Ennek a terméknek a megvásárlása 2,995 hűségpontot ér!

5990 Ft (49,9 Ft/ kapszula)

Egy fantasztikus antioxidáns tápanyag, mely még a C-vitaminnál is erősebb. Főként férfiaknak ajánlott a rendszeres fogyasztása.  A likopen a paradicsom természetes pigmentje, egy vörös színű karotinoid. Mivel vízben rosszul oldódik, ezért leginkább zsíros, olajos oldatban, paradicsomszószként fogyasztva szívódik fel.

Termékleírás

A likopin egy vörös színű karotinoid,  a paradicsom természetes pigmentje. Ez egy olyan antioxidáns, mely erősebb, mint a C-vitamin.

Több tanulmány is javasolja a nagy mennyiségű paradicsom fogyasztást, főleg férfiaknak.

A főtt paradicsom sejtjeinek fala, amely a likopent tartalmazza, lebomlik a hő hatására, és sokkal könnyebbé teszi az emésztést. A nyers paradicsomot általában salátaként vagy húshoz fogyasztjuk, így az olaj vagy zsír elősegíti az emésztést. A paradicsomlevet nem főzik meg, és nem is tartalmaz hozzáadott olajat. Tehát ha a likopen miatt fogyasztja, vagy főve, vagy olajjal egye.

Egyes kutatások arra is rámutattak, hogy napozáskor bőrünkben a bőr likopintartalma az első számú védelmi vonal a napsugár energiája ellen, ezért a likopin fontos szerepet játszik a bőr egészségének és szépségének megőrzésében.

A Swanson Lycopene kapszulánként 10 mg Lycopen-t tartalmaz.

 

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

4489/2009

Kiszerelés:

120 kapszula

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Likopen (Lycopene) – Swanson”

Érdeklődés a termékről