koreai ginzeng
SW1136_1ginseng_cimke

Koreai Ginzeng – Swanson

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,663 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

3325 Ft (33,3 Ft/kapszula)

A ginzeng a Koreai-félsziget északi, és Kína északkeleti részének (Mandzsúria) magashegyi vidékeiről származik, de néhol vadon is előfordul. A ginzenget Kelet-Ázsia egyes területein nagy tiszteletben tartják, értékes ajándéknak számít. Olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a szervezet működését, erősítik a testi és lelki ellenálló képességet.

Termékleírás

A koreai ginzeng a Koreai-félsziget északi, és Kína észak-keleti részének (Mandzsúria) magashegyi vidékeiről származik, de néhol vadon is előfordul. A ginzenget Kelet-Ázsia egyes területein nagy tiszteletben tartják, értékes ajándéknak számít. Olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a szervezet működését, erősítik a testi és lelki ellenálló képességet.

Kutatások sorozatával bizonyították, hogy a borostyánfélék családjába tartozó ginseng hatása nem csak egy összetevőnek, hanem biológiai anyagok egész sorának köszönhető. Ezek közé tartozik például a növényi szőlőcukor, az A-vitamin, a B1 és B2 vitaminok, szelén, germánium és különféle illóolajok. Az, hogy a ginzeng az emberi szervezetre milyen csodálatos hatással van, nem azon múlik, hogy az összetevők mekkora mennyiségben vannak jelen a gyökérben, hanem annak a speciális elrendeződésnek, ahogy azok a növényben elhelyezkednek.

  • Használata hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához.

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés:

90 kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

5951/2009

1 értékelés a termékre: Koreai Ginzeng – Swanson

  1. 5 / 5

    :

    A legjobb ginseng termék a piacon, amit ismerek.

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről