Koenzim Q-10 30mg
Swanson_kapszula_CoQ10_30mgsw_q10_koenzim_60

Koenzim Q-10 kapszula – Swanson

3325 Ft (55,41 Ft/kapszula)

Időskori csodaszer. Már 2-3 heti kezelés után látványos eredményt lehet elérni kondícióban és teljesítő képességben. A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladásával a termelése csökken.

Elfogyott - Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Kategória: Címkék: , , Brand:

Termékleírás

A koenzim Q-10 (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet, előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.

A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében.

Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q-10 mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik.

A q10 antioxidáns tulajdonságú tápanyag, és a szervezet ezt a tulajdonságát gyorsabban képes felhasználni, mint bármely más antioxidánsnak, mint például E-vitamin vagy C-vitamin.

30 éves kor felett javasolt naponta pótolni.

Pótolja minden nap! Próbálja ki a Swanson Q10 készítményét.

Included Products

When you order this product, you get all the following products for free!!

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

4074/2008

Kiszerelés:

60 kapszula

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Koenzim Q-10 kapszula – Swanson”

Product Enquiry