Q-10
Swanson_kapszula_CoQ10_30mg_2sw_q10_koenzim_240

Koenzim Q-10 30mg – Swanson (240)

Ennek a terméknek a megvásárlása 5,218 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

10435 Ft (43,48 Ft/db)

A Q-10 koenzim időskori csodaszer. Már 2-3 heti kezelés után látványos eredményt lehet elérni kondícióban és teljesítő képességben. Ez a Swanson termék többi Q-10 készítménynél sokkal nagyobb kiszerelésű.

Elfogyott - Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Kategóriák: , Címkék: , , Brands: .

Termékleírás

A Q-10 koenzim az egyik legelterjedtebb táplálék-kiegészítővé vált az elmúlt évtizedben szerte a világon. A tápanyag védelmezői általában roborálószerként használják.

A Q-10 egy olyan anyag, amit minden élő szervezet, előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.

Miért szükséges Q-10 koenzimet fogyasztani?

Elsődleges feladata katalizátor szerepe a metabolizmusban, vagyis abban a bonyolult biobkémiai lebontó folyamatban, amelynek során az elfogyasztott ételekből a szervezet energiát nyer.

Megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q10 mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik.

Antioxidáns tulajdonságú, és a szervezet ezt a tulajdonságát gyorsabban képes felhasználni, mint bármely más antioxidánsnak, mint például E-vitamin vagy C-vitamin.

A Swanson készítménye kapszulánként 30mg Q10 koenzimet tartalmaz.

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

4074/2008

Kiszerelés:

240 kapszula

1 értékelés a termékre: Koenzim Q-10 30mg – Swanson (240)

  1. 5 / 5

    :

    Remek termék gazdaságos kiserelésben

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről