Vitaking karácsonyi csomag
Vitaking_Ginkgo_Biloba_120mg_60VK_Omega3_Fish_oil_90_newkaracsony_ezust_csomag2

Karácsonyi Ezüst Csomag (Omega 3 + Ginkgo Biloba)

Ennek a terméknek a megvásárlása 2,553 hűségpontot ér!

5105 Ft 

Dőljön hátra, és rendelje meg a család karácsonyi ajándékait kényelmesen, néhány kattintással! Ne törje a fejét az ajándékokon, mi már kitaláltuk a megfelelő összeállítást, ráadásul be is tettük egy igazán különleges karácsonyi díszdobozba, így már a csomagolópapírra sem kell időt, pénzt és energiát fordítania! Siessen, mert a díszdobozos csomagot csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani! Amennyiben segítségre lenne szüksége a rendeléssel kapcsolatban, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-80-880-800-as ingyenes számon hétköznap 8:00-tól 17:00-ig.

Termékleírás

Ajándékozzon egészséget!

Hamarosan itt van a nagy év végi, karácsonyi ajándékozási láz, és amellett, hogy mindig fejtörést okoz, hogy mivel lepjük meg a mamát egy újabb teflonedény, vagy a nagypapát egy fényképtartó helyett, valljuk be őszintén, ezek a dolgok csak helyettesítik az igazi odafigyelést és gondoskodást. Amit most szeretnénk az Ön figyelmébe ajánlani, egy kitűnő megoldás arra, hogy valami igazán hasznos és egészséges dologgal lepje meg szeretteit.

Egy újabb óra, képkeret, vagy sál helyett…ajándékozzon egészséget!

Omega 3 és Ginkgo Biloba most különleges karácsonyi díszcsomagolásban a készlet erejéig!

A karácsonyi csomag tartalma:

1 db Halolaj – Omega-3 1200mg (90) – Vitaking

Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének megőrzésében. A  halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA)  hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez, a DHA hozzájárul a normál agymű­ködés  és normál látás fenntartásához.

1 db Ginkgo Biloba 120mg (60) – Vitaking

A Ginkgo Biloba, másnéven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. Ezen felül hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

  •  A Ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.
  •  Segíthet lassítani a korral járó memória csökkenést és megőrizni a kognitív funkciókat (kognitív jelentése: a gondolkodáson alapuló)
  •  Fokozza a kognitív teljesítményt
  •  Segít fenntartani a kognitív funkciókat
  •  Segít fenntartani a mentális jólétet
  •  Segíthet a memória a korral járó csökkenésének megállításában, és segíthet megőrizni a kognitív funkciókat.

Ingyen szállítás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Karácsonyi Ezüst Csomag (Omega 3 + Ginkgo Biloba)”

Érdeklődés a termékről