Akció!
Vitaking Natural K2-Vitamin
Vitaking_kapszula_K2Vitaking_k2_vitamin_cimke

K2-vitamin 90 µg – Vitaking

Ennek a terméknek a megvásárlása 845 hűségpontot ér!
4.5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

1890 Ft 1690 Ft

Természetes K2-vitamint tartalmazó étrend kiegészítő magas hatóanyag tartalommal. A K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a kalcium – anyagcsere folyamatot, úgy, hogy a kalciumot a megfelelő helyre szállítja (csontok), és megakadályozza a nem megfelelő helyeken (erekben) való lerakódását. A Vitaking K2 vitamin 90µg VITAMK7® vitamint tartalmaz.

Kategóriák: , Címkék: , Brands: .

Termékleírás

A K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a kalcium – anyagcsere folyamatot, úgy, hogy a kalciumot a megfelelő helyre szállítja (csontok), és megakadályozza a nem megfelelő helyeken való lerakódását.

Weston A. Price (clevelandi fogorvos, 1870-1948) kutatásai során arra kereste a választ, hogy a nyugati civilizációtól távol élő primitív népcsoportok mitől erősebbek mint a legtöbb mai ember. Price megvizsgálta a primitív népek ételeit, összehasonlította az észak amerikai modern ételekkel, és azt vette észre, hogy a bennszülöttek ételei, jóval több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Kutatásai során felfedezett egy új zsírban oldódó tápanyagot, amit elnevezett X-faktornak. Ezt a tápanyagot, megtalálta a halakban, belsőségekben és a legeltetett állatok tejéből készült vajban. Ma már tudjuk, hogy ez a tápanyag a K2 vitamin. Ez a vitamin kivétel nélkül megtalálható volt a primitív törzsek étrendjében.

Miért szükséges napi rendszerességgel K2-vitamin fogyasztása?

 • Segíthet a csontok egészségének megőrzésében, hiszen részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
A Vitaking K2 vitamin 90µg VITAMK7® vitamint tartalmaz.
isz3000_2

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula étkezés közben

OÉTI bejegyzési szám:

14957/2014.

Kiszerelés:

30 kapszula

2 értékelés a termékre: K2-vitamin 90 µg – Vitaking

 1. 4 / 5

  :

  Nem régen szedjük, reméljük a D vitaminnal együtt a jótékony hatását.

 2. 5 / 5

  :

  A termék nagyon jó, később fejti ki hatását.

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről