Vitaking Omega3 halolaj
Vitaking_Omega3_1200mg_90vitaking_kapszula_omega_3_1200mg_uj

Halolaj – Omega-3 – Vitaking

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,378 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 5 vásárlói értékelés alapján
(5 vásárlói értékelés)

2755 Ft (30,61 Ft/db)

Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének megőrzésében. A  halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA)  hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez, a DHA hozzájárul a normál agymű­ködés  és normál látás fenntartásához.

Termékleírás

Az Omega-3 halolaj (és a benne lévő EPA és DHA) hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez, a DHA a normál agymű­ködéshez és normál látáshoz. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, főként a tengeri halakban és a növényi olajokban. Csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Ilyen pozitív hatással van a halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsav a szervezetre. EPA (eikozapentaénsav), ami nélkülözhetetlen a szervezetünk megfelelő működéséhez.

 • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív és érrendszer megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
 • A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agymű­ködés fenntartásához – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el
 • Hozzájárul a normál látás fenntartásához is – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés:

90 gélkapszula

Napi ajánlott mennyiség:

1 gélkapszula

OÉTI bejegyzési szám:

16115/2015

5 értékelés a termékre: Halolaj – Omega-3 – Vitaking

 1. 5 / 5

  :

  Sok éve szedjük, nagyon valószinű, hogy pozitiv hatása van, mert nincsenek keringési panaszaink.

 2. 5 / 5

  :

  árában verhetetlen itt ,keringési gondokra szedjük .még nem kellet orvost hívni amióta ide járok vásárolni .

 3. 5 / 5

  :

  Rendszeresen szedjük a csomagok mellé, az ára megfelelő, a hatása nagyon jó.

 4. 5 / 5

  :

  Jó érték\ár arány.

 5. 5 / 5

  :

  Nagyon szeretem az omegát, rendszeresen szedem, mert nem eszek halat, és így próbálom bevinni. Az ára is szuper, és nem ” böfög” vissza.

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről