Gyógyfüves Mesterbalzsam 50 ml (Hillvital)
Gyógyfüves Mesterbalzsam (Hillvital)Gyógyfüves Mesterbalzsam 50 ml (Hillvital)

Gyógyfüves mesterbalzsam 50 ml (Hillvital)

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,280 hűségpontot ér!

2560 Ft (51,2 Ft/ml)

Magyar Termék Nagydíjas gyógynövényes balzsam, 12 kiváló gyógynövénnyel! Összetevői az aloe vera, az árnika, a boróka, az erdei fenyő, a kakukkfű, a kamilla, a körömvirág, a kurkuma, a rozmaring, a vadgesztenye, a mentol és a kámfor. Reumás, izomfájdalmas, ízületi panaszos, vagy derékfájós vevőinknek ajánljuk.

Termékleírás

Gyógyfüves Mesterbalzsam

Gyógynövénynek nevezzük azokat a növényeket, amelyeknek valamely részét az emberek – a bennük lévő hatóanyagok miatt – a hagyományok vagy az irodalmi adatok alapján gyógyászati célokra használtak vagy használnak. Az emberiség történelmében soha nem volt olyan hatékony és bizonyított egészségmegőrző, helyreállító eszköz, mint a gyógynövények. Ma is ugyanúgy működnek, mint évezredekkel ezelőtt. Nem kell feltalálni azt, ami már létezik, főleg nem lecserélni kevésbé hatékony módszerekre. Az eredeti Gyógyfüves Mesterbalzsam nem tartalmaz titkos összetevőt. Népszerűségét hatékonyságának köszönheti. Amiért kézről kézre jár, amiért barátok és ismerősök mesélnek csodatörténeteikről, egyszerűen annak köszönhető, hogy természetes gyógynövényeket tartalmaz. A természet színtiszta, valódi erejét.

12 kiváló gyógynövény erejével

A Magyar Termék Nagydíjas Gyógyfüves Mesterbalzsam, 12 kiváló gyógynövénnyel (aloe vera, az árnika, a boróka, az erdei fenyő, a kakukkfű, a kamilla, a körömvirág, a kurkuma, a rozmaring, a vadgesztenye, a mentol és a kámfor) lett az elmúlt években hazánk egyik kedvenc gyógykréme. Reumás, izomfájdalmas, ízületi panaszos, vagy derékfájós vevőinknek ajánljuk.

Az Aloe Vera segítheti az egészséges bőr és hámréteg kialakulását. A kurkuma hatóanyaga a kurkumin, segíthet a szervezet gyulladásos válaszainak szabályozásában. A vadgesztenye segíthet a”nehéz lábak” illetve a láb fáradtságának csökkentésében,  a megfelelő keringés fenntartásában, az egészséges vénák és hajszálerek fenntartásában. A boróka segíthet az ízületi kellemetlenség kiküszöbölésében, és az ízületek mozgékonyságának és rugalmasságának fenntartásában.

Használat / figyelmeztetés:

Naponta kétszer, reggel és este kenje a megtisztított, problémás testfelületre, különösen végtagokra, majd masszírozza addig, amíg az teljesen fel nem szívódik! Kizárólag külső használatra! Szembe ne kerüljön! Ne tárolja hűtőben, mert hatóanyag-tartalmának ereje csökkenhet! A termék illóolaj tartalmánál fogva bőrpírt okozhat, ezért használata előtt ajánlatos bőrpróbát végezni.

MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, ILLATANYAGOT, KŐOLAJSZÁRMAZÉKOT NEM TARTALMAZ!

Kiszerelés: tégely (50 ml)

Tárolás: Hűtőben nem tárolható! Kerülendő a hideg hőmérséklet! (10oC alatt)

További információk

Kiszerelés:

50 ml

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Gyógyfüves mesterbalzsam 50 ml (Hillvital)”

Érdeklődés a termékről