Görögszénamag
Vitaking_kapszula_gorogszenaVitaking_gorogszena_cimke

Görögszénamag – Vitaking

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,150 hűségpontot ér!

2300 Ft 

A görögszénamag rendkívül sokrétű hatású gyógynövény. Igen sokféle probléma kezelésére használják már az ősidők óta. Hozzájárul az egészséges étvágyhoz, ami elsősorban betegség során legyengült szervezetű, illetve étvágytalanná váló emberek esetében lényeges.

Termékleírás

A görögszénamag – Fenugreek Seed – egyike azon gyógynövényeknek, amelyek a legrégibb korok óta szolgálják az ember egészségének megőrzését.

Gyógyászati értékét az indiai, egyiptomi (arab), görög, kínai népi és tudományos gyógyászatban kiemelkedőnek tartják, ezen országokban általánosan fogyasztják. Közvetlen feldolgozásával számos szabadalmaztatott gyógyszer készül.

A Fenugreek Seed – (lepkeszeg) nagyon gazdag makro- és mikroelemekben, A-, B-, C- és D-vitaminokban. A kutatók különösen a benne található szerves vas, szelén és szilícium élettani hatását tartják fontosnak.

Görögszénamag hatásai a szervezetre

  • Hozzájárul az egészséges étvágyhoz, ami elsősorban betegség során legyengült szervezetű, illetve étvágytalanná váló emberek esetében lényeges.
  • Támogatja az egészséges emésztési folyamatokat.

Itt többet megtudhat a görögszénamagról.

 

 

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

2 kapszula étkezés közben

OÉTI bejegyzési szám:

13871/2014

Tudnivalók:

14 év alatti gyermekeknek és várandósoknak nem ajánlott a fogyasztása!

Kiszerelés:

90 kapszula

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Görögszénamag – Vitaking”

Érdeklődés a termékről