Akció!
Glükozamin
Vitaking_Glukozamin_60Vitaking_kapszula_glukozamine

Glükozamin + Kondroitin + MSM komplex

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,645 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

3955 Ft 3290 Ft (54,83 Ft/db)

Glükozamint, kondroitint és MSM-et tartalmazó készítmény csipkebogyóval kiegészítve. Ezek a tápanyagok együtt hatékonyabbak, mintha csak az egyiket fogyasztanánk nagy mennyiségben. A glükozamin és a kondroitin a porcszövet természetes alkotórészei. A csipkebogyó remek C-vitamin forrás.

Termékleírás

Glükozamin

glükozamin (glucosamine) segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. Képes lelassítani a porcszövetek romlásának folyamatát, gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. További információ a glükozaminról: https://hu.wikipedia.org/wiki/Glükózamin

A működő szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki. A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas (elasztikus) rostok és a glükozamin.

A rugalmas rostok keresztül-kasul futva térhálós szerkezetet hoznak létre, ami az adott szövetféleség vázát alkotja. Ennek a tárhálónak az üregeit töltik ki a glükozaminok, az összetett cukor- és fehérjemolekulák, a proteoglykánok. Minden glükozamin molekula 2-3 vízmolekulát köt magához, így alakulnak ki a sejt közötti vízterek, melyekben gyakorlatilag “úszkálnak” a működő (funkcionális) sejtek.

A glükozamin elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az izületek normál működését. Hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az izületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában. A glükozamin természetes alkotórésze a porcszövetnek, és hozzájárul a porcszövetek és az izületek egészséges működéséhez.

Kondroitin

kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez. Ezáltal biztosítja a porc mechanikus-elasztikus tulajdonságait. Elsősorban sportolóknak, idősebbeknek és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlják.

MSM

Az MSM, methyl-sulfonyl-metan, úgy hangzik, mint egy szintetikus vegyület neve, ennek ellenére egy a természetben előforduló, a ként szerves kötésben tartalmazó vegyület, mely az emberi étrendben és az összes gerinces táplálékában megtalálható és minden élő szervezetben jelen van.

A kén az emberi szervezetben az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló ásványi anyag.

A fenti három anyag együtt hatékonyabban működhet, mint ha külön-külön csak egyiket vagy másikat pótolnánk.

Csipkebogyó

Ez a készítmény attól különleges, hogy a megszokott összetevők mellett csipkebogyót is tartalmaz. A csipkebogyó a természetben fellelhető egyik legjobb C-vitamin forrás. A C-vitaminról pedig köztudott, és tudományosan is igazolt tény, hogy nélkülözhetetlen az egészséges fogazat, csontozat és íny felépítéséhez. Ennek köszönhetően nagyon jól együttműködik a többi speciális összetevővel.

Ingyen szállítás

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés:

60 tabletta

Napi ajánlott mennyiség:

2 tabletta

OÉTI bejegyzési szám:

12267/2013.

2 értékelés a termékre: Glükozamin + Kondroitin + MSM komplex

  1. 5 / 5

    :

    Nekem nagyon bejött ez a készítmény. Pár hét alatt rendbe tette a hosszú hónapok óta fájó térdemet.

  2. 5 / 5

    :

    Évekkel ezelőtt szedtem, úgy rendbe hozta a csuklómat, hogy azóta se volt rá szükség.

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről