Swanson glükozamin, kondroitin, msm 120 db - Vitaminkirály
Swanson glükozamin, kondroitin, msm 120 db - VitaminkirálySwanson glükozamin, kondroitin, msm 120 db - Vitaminkirály

Glükozamin kondroitin és MSM (120)

5490 Ft

Álljon biztos lábakon! A glükozamin és a kondroitin a porcszövet természetes alkotórészei. A Glükozamin + Kondroitin + MSM komplex három anyag együtt hatékonyan működik. Sportolóknak, időseknek, és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánljuk.

Ennek a terméknek a megvásárlása 2 745 hűségpontot ér!

Termékleírás

Swanson glükozamin, kondroitin, msm

A glükozamin és a kondroitin a porcszövet természetes alkotórészei.

Glükozamin

glükozamin (glucosamine) segítheti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.  A működő szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki. A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas (elasztikus) rostok és a glükozamin.

A rugalmas rostok keresztül-kasul futva térhálós szerkezetet hoznak létre, ami az adott szövetféleség vázát alkotja. Ennek a tárhálónak az üregeit töltik ki a glukozaminok, az összetett cukor- és fehérjemolekulák, a proteoglykánok. Minden glukozamin molekula 2-3 vízmolekulát köt magához, így alakulnak ki a sejt közötti vízterek, melyekben gyakorlatilag “úszkálnak” a működő (funkcionális) sejtek.

A glukozamin elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését. Hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az izületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában. A glukozamin természetes alkotórésze a porcszövetnek, és hozzájárulhat a porcszövetek és az ízületek egészséges működéséhez.

További információ a glükozaminról: https://hu.wikipedia.org/wiki/Glükózamin

Kondroitin

kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez. Ezáltal biztosítja a porc mechanikus-elasztikus tulajdonságait. Elsősorban sportolóknak, idősebbeknek és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlják.

MSM

Az MSM, methyl-sulfonyl-metan, úgy hangzik, mint egy szintetikus vegyület neve, ennek ellenére egy a természetben előforduló, a ként szerves kötésben tartalmazó vegyület, mely az emberi étrendben és az összes gerinces táplálékában megtalálható és minden élő szervezetben jelen van.

A kén az emberi szervezetben az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló ásványi anyag.

A fenti három anyag együtt hatékonyabban működhet, mint ha külön-külön csak egyiket vagy másikat pótolnánk.

Amennyiben úgy érzi, hogy, hogy ízületei terhelésnek vannak kitéve, kezdje el támogatni őket most!

Napi ajánlott mennyiség: 3 tabletta

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó! Tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre érzékenyeknek szedése nem ajánlott!

Ingyen szállítás

Included Products

When you order this product, you get all the following products for free!!

További információk

Kiszerelés:

120 tabletta

Napi ajánlott mennyiség:

3 tabletta

OÉTI bejegyzési szám:

4076/2008

Figyelmeztetés:

Tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre érzékenyeknek szedése nem ajánlott!

Tudnivalók:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Glükozamin kondroitin és MSM (120)”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Product Enquiry