glükozamin
glucosamine_condroitincimke_swsw_gl_kond

Glükozamin és kondroitin – Swanson

Ennek a terméknek a megvásárlása 5,150 hűségpontot ér!

10300 Ft (51,5 Ft/db)

Álljon biztos lábakon! Táplálja ízületeit és porcait! A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas rostok és a glükozamin. A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez. Biztosítsa szervezete számára a megfelelő glükozamin és kondroitin ellátást, főleg, ha nehéz fizikai munkát végez!

Elfogyott - Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

Termékleírás

Sportolóknak, időseknek, fizikai munkát végzőknek

Glükozamin

A működő szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki. A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas (elasztikus) rostok és a glükozamin. Ez egy szerves vegyület, és természetes alkotórésze a porcszövetnek.

A rugalmas rostok keresztül-kasul futva térhálós szerkezetet hoznak létre, ami az adott szövetféleség vázát alkotja. Ennek a tárhálónak az üregeit töltik ki a glükozaminok, az összetett cukor- és fehérjemolekulák, a proteoglikánok. Minden glükozamin-molekula 2-3 vízmolekulát köt magához, így alakulnak ki a sejt közötti vízterek, melyekben gyakorlatilag “úszkálnak” a működő (funkcionális) sejtek.

Kondroitin

A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez. Ezáltal biztosítja a porc mechanikus-elasztikus tulajdonságait. Elsősorban sportolóknak, idősebbeknek, túlsúlyosoknak és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlják.

Tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre érzékenyeknek a termék fogyasztása nem ajánlott!

2 hasznos tipp az egészséges ízületekért:

  1. Vízfogyasztás Az ízületek kopásának egyik legjobb ellenszere a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás. Ezt számos kutatás támasztotta már alá és megfigyelésekkel is igazolható. Igyon több vizet és pár nap alatt látványos javulást figyelhet meg a csukló, a könyök és a térdízületek állapotában.
  2. Étkezés Amennyiben valaki felhagy a napi háromszori húsevéssel és átvált egy zöldségekben gazdag diétára, az nagyon sokat tehet az egészséges ízületekért.

isz3000_2

További információk

Kiszerelés:

200 kapszula

Napi ajánlott mennyiség:

Napi 1 kapszula

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Glükozamin és kondroitin – Swanson”

Érdeklődés a termékről