Dia-Wellness negyedannyi-ugyanannyi cukorhelyettesítő

Dia-Wellness paleolit cukorhelyettesítő

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,138 hűségpontot ér!

2275 Ft (4,55 Ft/g)

A Dia-Wellness paleolit cukorhelyettesítő por alakú cukorhelyettesítő keverék. Édesítő hatása négyszerese a répacukoréhoz képest. A Paleolit Cukorhelyettesítő eritritol (természetes úton kialakuló cukoralkohol) és sztívia (egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből eredendően édes) tartalmú édesítőszer, mely a kristálycukorhoz hasonló célokra és módon használható fel.

Termékleírás

A Dia-Wellness paleolit cukorhelyettesítő por alakú cukorhelyettesítő keverék. Édesítő hatása négyszerese a répacukoréhoz képest.

A Paleolit Cukorhelyettesítő eritritol alapú (természetes úton kialakuló cukoralkohol) édesítőszer, mely a kristálycukorhoz hasonló célokra és módon használható fel. 1 teáskanál termék édesítőereje körülbelül 4 teáskanál kristálycukornak felel meg, azaz a répacukorhoz képest negyedakkora mennyiséggel ugyanolyan édesítőhatás érhető el, miközben kalóriaterhelést gyakorlatilag nem okoz a szervezetnek, glikémiás indexe 0 (GI=0). A termék sütésálló.

A paleolit diéta egy olyan gasztronómiai irányzat, amely célja a paleolit kori táplálkozás reprodukálása a mai viszonyok között. Az irányzat követői szerint elkerülik az embert a civilizációs betegségek. Megnöveli az egészségben leélhető évek számát.

A Dia-Wellness paleolit cukorhelyettesítő összetétele:

édesítőszer: erythritol, stevia, növényi zsír (kókusz)*

Átlagos tápérték 100 g termékben:

  • energia: 0 kJ/0kcal
  • zsír: 0,01 g (melyből telített zsírsavak: 0 g)
  • szénhidrát: 99,4 g ** (melyből cukrok: 0,0 g)
  • rost: 0 g
  • fehérje: 0 g
  • só: 0 g
*növényi zsír tartalom 0,01 % alatt
**A termék nem felszívódó szénhidrátot tartalmaz.

További információk

Kiszerelés:

500 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Dia-Wellness paleolit cukorhelyettesítő”

Érdeklődés a termékről