Formula
Vitaking_kapszula_detox_formulaVitaking_detox_formula

Detox Formula – Vitaking

Ennek a terméknek a megvásárlása 2,683 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

5365 Ft (59,6 Ft/kapszula)

Kizárólag természetes, növényi összetevőkből álló készítmény. A szervezetben a mindennapi élet során nehézfémek, mérgek egész sora halmozódik fel. Ezeknek azonban semmi keresnivalójuk nincsen a szervezetben. Léteznek speciális tápanyagok, melyek segíthetik szervezet méregtelenítését, és ezáltal hozzájárulhatnak egy minőségibb élethez.

Termékleírás

A szervezetben a mindennapi élet során nehézfémek, mérgek egész sora halmozódik fel. Ezeknek azonban semmi keresnivalójuk nincsen a szervezetben, csak károsítják az egészségünket. Léteznek speciális tápanyagok, melyek segíthetik szervezet méregtelenítését, és ezáltal hozzájárulhatnak egy minőségibb élethez.

A  humin- és fulvosavak segíthetnek csapdába ejteni és eltávolítani a szervezetből a felhalmozódott káros anyagokat.

Spirulina és klorella

spirulina és a klorella kiváló tápanyagforrások, és segítik a szervezet méregtelenítő, megtisztuló folyamatait, normalizálja az anyagcserét. A klorellát már nagyon régóta használják ilyen célokra. Kiszűri a mérgező nehézfémeket a szervezetből.

A spirulináról már az ókori görögök is úgy tartották, hogy igazán különleges tulajdonságokkal bíró étel. A mitológia szerint a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité egyedülálló szépségét, csillogó haját és ragyogóan selymes bőrét a tengervíznek és a benne rejlő kincseknek: a tengeri sónak, az  iszapnak és az algának köszönhette. A spirulina mikroszkopikus vizinövény az emberi szervezet számára értékes anyagokat tartalmaz. Rendkívül gazdag tápanyagokban, melyek egyensúlyban is vannak a szervezetbe. Az űrhajósok is gyakran fogyasztanak spirulina és vörös alga készítményeket. Csökkentheti az éhségérzetet.

Vörös alga

A Detox Formulának még egy különleges összetevője van. A benne található vörös alga(Lithotamnium calcareum) egy 100%-osan növényi eredetű ásványi anyag forrás. Az Írországtól délnyugatra fekvő tiszta Atlanti-óceáni vizekből származik. Ásványi anyagokban rendkívül gazdag, makro- és mikrokomponenseket egyaránt tartalmaz. A vörös alga gazdag ásványi anyag tartalma mellett a nyomelemek sokasága biztosítja egyedülálló összetételét. Ennek is köszönheti kiváló méregtelenítő képességét, az ásványi anyagok ugyanis létfontosságúak a szervezetre nézve. A sok pozítiv nyomelemének tartalmaz, mely védelmet ad az immunrendszernek.

Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.

A termék a következő összetevőket tartalmazza:

 • Fulvosav
 • Huminsav
 • Klorella
 • Lithotamnium calcarea (vörös alga)
 • Spirulina

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

7383/2010.

Kiszerelés:

90 kapszula

2 értékelés a termékre: Detox Formula – Vitaking

 1. 5 / 5

  :

  Ez ám a természetes méregtelenítő bomba!!

 2. 5 / 5

  :

  Kiváló termék

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről