CoQ10 koenzim
Vitaking_kapszula_koenzim_Q10_100mgVitaking_q10_koenzim_100mg_cimke

CoQ10 koenzim 100mg – Vitaking

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,215 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

2430 Ft

A Q-10 koenzim egy időskori csodaszer. Már 2-3 heti CoQ10 koenzim kezelés után látványos eredményt lehet elérni kondícióban és teljesítő képességben.  A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladásával a termelése csökken.

Termékleírás

A CoQ10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.

A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében.

Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q-10 mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik.

A Q-10 ráadásul antioxidáns tulajdonságú, és a szervezet ezt a tulajdonságát gyorsabban képes felhasználni, mint bármely más antioxidánsnak, mint például E-vitamin vagy C-vitamin.

25-30 éves kor felett javasolt naponta pótolni.

Gélkapszulánként 100 mg hatóanyagot tartalmaz.

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 gélkapszula

OÉTI bejegyzési szám:

16944/2015.

Tudnivalók:

Száraz hűvös helyen sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!

Kiszerelés:

30 gélkapszula

1 értékelés a termékre: CoQ10 koenzim 100mg – Vitaking

  1. 5 / 5

    :

    Jó ár értékű termék a 100 mg máshol sem olcsóbb, ha olcsóbb akkor meg csak fele hatóanyagú . érdemes ide járni .

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről