Century formula
Swanson_kapszula_Century_Formula_130century_sw_cimke_sw

Century Formula vassal – Swanson

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,495 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

2990 Ft

A Swanson Century Formula napi egyetlen tabletta tartalmazza az összes szükséges vitamint és ásványi anyagot abban a minimális mennyiségben, amit feltétlenül szednie kell mindenkinek étrend-kiegészítőként. 13 féle vitamint és 11 féle ásványi anyagot tartalmaz egyetlen kapszula egy alap menyiségben, amivel célszerű kiegészíteni a mindennapi táplálkozását.

Termékleírás

Century Formula – a Komplex Multivitamin

A Swanson Century Formula napi egyetlen tabletta tartalmazza az összes szükséges vitamint és ásványi anyagot abban a minimális mennyiségben, amit feltétlenül szednie kell mindenkinek étrend-kiegészítőként. 13 féle vitamint (benne a teljes B-vitamin skálát) és 11 féle ásványi anyagot tartalmaz egyetlen kapszula egy alap mennyiségben, amivel célszerű kiegészíteni a mindennapi táplálkozását.

Gazdaságos

Ez a termék 130 db-os kiszerelésben kapható, így igazán gazdaságos, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó készítmény kifejezetten magas vas tartalommal.

Ez a Formula vast is tartalmazz, ami hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Fontos szerepet játszik a sejtosztódásban is és a szervezet normál oxigénszállításában.

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

1 tabletta

OÉTI bejegyzési szám:

17254/2016

Kiszerelés:

130 tabletta

1 értékelés a termékre: Century Formula vassal – Swanson

  1. 5 / 5

    :

    2 Hét és érezhető javulás!! + D3 al.

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről