Astragalus (kínai csüdfű) , a fizikai és szellemi jólét gyógynövénye!
SW504-2-500×550Swanson Astragalus címke

Astragalus – Swanson

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,383 hűségpontot ér!
4.5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

2765 Ft (27,7 Ft/db)

Az astragalus gyógynövény (magyarul kínai csüdfű) egy Ázsiában honos növény. Az astragalus segíthet fenntartani az egészséges érrendszert, hozzájárulhat a fizikai és szellemi jólét megszerzéséhez, támogatja a fizikai és mentális ellenálló-képességet. Ez egy adaptogén gyógynövény. Az adaptogén kifejezés a szervezet szélsőséges fizikai és szellemi terheléséhez való alkalmazkodását elősegítő anyagok összességét jelenti

Termékleírás

Astragalus (kínai csüdfű, baktövis)

Az astragalus gyógynövény (magyarul kínai csüdfű, vagy baktövis) az immunrendszer természetes támogatója, egy Ázsiában honos növény.

A “Sárga vezér”

A kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki mint kiváló gyógynövényt, a legbecsesebb frissítő növényt sorolta be a ma már klasszikusnak számító tanulmányába (Shen Nong Ben Cao Jing). Kínai neve, huang qi, azt jelenti, “Sárga Vezér”, mivel gyökere, melynek a kínai gyógyászatban a legnagyobb jelentőséget tulajdonítják, sárga színű.

Kiszárítva és apróra vágva az astragalus gyökere gyakori összetevője a különféle kínai gyógynövény keverékeknek. Gyakran ginseng-el kombinálva alkalmazzák. A nyugati országokban viszont csak a közelmúltban fedezték fel előnyös hatásait.

 • Segíthet fenntartani az egészséges érrendszert.
 • Hozzájárulhat a fizikai és szellemi jólét megszerzéséhez.
 • Segíti a fizikai és mentális ellenállóképességet.
 • Adaptogén gyógynövény.

Az adaptogén kifejezés a szervezet szélsőséges fizikai és szellemi terheléséhez való alkalmazkodását elősegítő anyagok összességét jelenti. Az adaptogének támogatják az immunrendszert abban, hogy a válaszokat az optimális szinten adja. Az ilyen anyagok lehetővé teszik a test számára, hogy a fizikai, kémiai vagy biológiai behatások esetén azzal arányos választ adjanak, ami a behatás mértéke volt. Sem kisebb, sem nagyobb nem lehet. Számos ilyen adaptogén növényt és hatóanyagot használtak a nép gyógyászatban az elmúlt évezredek során.

Fogyasztása célszerű egész évben! Támogassa vele szellemi és fizikai jólétét!

isz3000_2

További információk

Kiszerelés:

100

Napi ajánlott mennyiség:

1

OÉTI bejegyzési szám:

4766/2009

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

2 értékelés a termékre: Astragalus – Swanson

 1. 5 / 5

  :

  Immunerősítéshez ajánlom, mert nem voltam beteg a szedése alatt, de az energizáló hatását nem igazán éreztem.

 2. 4 / 5

  :

  most vettem, ezzel kívánom kiváltani, remélem sikerül az influenza oltást amitől kicsit félek ,

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről