Astragalus (kínai csüdfű) , a fizikai és szellemi jólét gyógynövénye!
SW504-2-500×550Swanson Astragalus címke

Astragalus – Swanson

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,383 hűségpontot ér!
4.5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

2765 Ft (27,7 Ft/db)

Az astragalus gyógynövény (magyarul kínai csüdfű) egy Ázsiában honos növény. A kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki mint kiváló gyógynövényt, a legbecsesebb frissítő növényt sorolta be a ma már klasszikusnak számító tanulmányába.

Termékleírás

Astragalus (kínai csüdfű, baktövis)

Az astragalus gyógynövény (magyarul kínai csüdfű, vagy baktövis) az immunrendszer természetes támogatója, egy Ázsiában honos növény. A kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki mint kiváló gyógynövényt, a legbecsesebb frissítő növényt sorolta be a ma már klasszikusnak számító tanulmányába (Shen Nong Ben Cao Jing). Kínai neve, huang qi, azt jelenti, “Sárga Vezér”, mivel gyökere, melynek a kínai gyógyászatban a legnagyobb jelentőséget tulajdonítják, sárga színű.

Kiszárítva és apróra vágva az astragalus gyökere gyakori összetevője a különféle kínai gyógynövény keverékeknek. Gyakran ginseng-el kombinálva alkalmazzák. A nyugati országokban viszont csak a közelmúltban fedezték fel előnyös hatásait.

 • Segíthet fenntartani az egészséges szív-és érrendszeri rendszert.
 • Hozzájárulhat a fizikai és szellemi jólét megszerzéséhez.
 • Segíti a fizikai és mentális ellenállóképességet.
 • Adaptogén gyógynövény.

Az adaptogén kifejezés a szervezet szélsőséges fizikai és szellemi terheléséhez való alkalmazkodását elősegítő anyagok összességét jelenti. Az adaptogének támogatják az immunrendszert abban, hogy a válaszokat az optimális szinten adja. Az ilyen anyagok lehetővé teszik a test számára, hogy a fizikai, kémiai vagy biológiai behatások esetén azzal arányos választ adjanak, ami a behatás mértéke volt. Sem kisebb, sem nagyobb nem lehet. Számos ilyen adaptogén növényt és hatóanyagot használtak a nép gyógyászatban az elmúlt évezredek során.

Fogyasztása célszerű egész évben!

isz3000_2

További információk

Kiszerelés:

100

Napi ajánlott mennyiség:

1

OÉTI bejegyzési szám:

4766/2009

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

2 értékelés a termékre: Astragalus – Swanson

 1. 5 / 5

  :

  Immunerősítéshez ajánlom, mert nem voltam beteg a szedése alatt, de az energizáló hatását nem igazán éreztem.

 2. 4 / 5

  :

  most vettem, ezzel kívánom kiváltani, remélem sikerül az influenza oltást amitől kicsit félek ,

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről