Amivel etetnek

Jill Fullerton-Smith: Amivel etetnek

3990 Ft

Hiteles, olvasható és olvasandó, telis-tele lenyűgöző ötletekkel és illusztrációkkal, amelyeken keresztül a könyv bemutatja az ételeknek az immunrendszerünkre, étvágyunkra, emlékezőképességünkre és libidónkra tett valós és tudományosan alátámasztott hatásait.

Kategória: Címke:

Termékleírás

Mivel etetnek?

Az Amivel etetnek az első olyan könyv, amely tudományos vizsgálatnak vetett alá minden köztudatban élő hitet, avagy tévhitet, az egészséges táplálkozás témájában, hogy egyszer s mindenkorra kiderüljön, mi bizonyított tény, és mi csupán fikció.

Legyen az a spenót, a szója, az omega-3-zsírsav vagy a tejtermékek vizsgálata, ebben a mérföldkőnek számító könyvben feltárul a teljes igazság, nemcsak az ételekkel, de az ételek szervezetünkre gyakorolt hatásaival kapcsolatban is.

Hiteles, olvasható és olvasandó, telis-tele lenyűgöző ötletekkel és illusztrációkkal, amelyeken keresztül a könyv bemutatja az ételeknek az immunrendszerünkre, étvágyunkra, emlékezőképességünkre és libidónkra tett valós és tudományosan alátámasztott hatásait. Megtudhatjuk, miként befolyásolhatja a táplálkozás termékenységünket, energiakészleteinket, bőrünk és hajunk egészségi állapotát, súlyunkat, vagy akár az életfonalunk hosszát.

Amivel etetnek – tartalomjegyzék:

  • Hogyan legyünk egészségesek? “Milyen hatást gyakorolnak szervezetünkbe kerülve az egyes ételek,milyen veszélyeknek tehetnek ki minket, vag yéppen milyen veszélyektől védenek meg minket?”
  • Hogyan legyünk karcsúak? “A cél minél kevesebb kalóriát bevinni ételeink gondos megválogatásával, egyidejűleg minél több kalóriát elégetni szorgos és kitartó testmozgással.”
  • Hogyan vegyük rá gyermekeinket az egészséges táplálkozásra? “Beleástuk magunkat a különféle harapnivalók pszichológiájába. Feltettük a kérdést, tanácsos e eldugni a nasit. Azt is megvizsgáltuk, miért okoz gondot a legtöbb szülőnek megszerettetni csemetéjével a zöldségféléket.”
  • Hogyan legyünk izgatóak? “étel és szex – micsoda fantasztikus páros! Együnk szeretkezés előtt? Szeretkezzünk evés előtt? Vagy tegyük mindkettőt egyszerre, ha így kívánjuk elfogyasztani tejszínhab adagunkat?”
  • Hogyan legyünk a legjobbak? “…kúltúránk dicsőíti az élen végző győzteseket, bajnokokat. Gondoljunk csak Roger Federerre, Ellen MacArthurra, Carl Lewisra, Bill Gatesre, Madonnára! Legjobbnak lenni számít a sportban és számít a munkahelyen is.”
  • Hogyan legyünk szépek és fiatalok? “1901-ben Angliában a nők várható élettartama 49 év volt. Most valamivel egy évszázaddal később, 82! És ez folyamatosan nő. Évtizedenként 18 hónappal. Miért öregszünk?”

Included Products

When you order this product, you get all the following products for free!![chained_products]

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “Jill Fullerton-Smith: Amivel etetnek”