AKTIV Árpa formula

AKTIV Árpa formula

5000 Ft (8 Ft/g)

AKTIV Árpa Formula minden korosztály számára kiváló, természetes táplálék. Ideális étel, mely tartalmaz magas energiatartalmú biotápanyagokat és az egészséghez nélkülözhetetlen mikrotápanyagokat.

Ennek a terméknek a megvásárlása 2 500 hűségpontot ér!

Termékleírás

Aktív Árpa Formula – tele tápanyagokkal

Az AKTIV Árpa Formula egy ideális étel, mely tartalmaz magas energiatartalmú biotápanyagokat és az egészséghez nélkülözhetetlen mikrotápanyagokat.

Az AKTIV Árpa  összetétele:

 1. Biotermesztésű előcsíráztatott árpaőrlemény
 2. Aktivált bioárpa
 3. Szójafehérje
 4. Természetes gyümölcscukor (fruktóz)

Antiallergén: nem tartalmaz tartósítószert, élesztőt, adalékanyagot, színező- és vegyi anyagokat.

Az egyedülálló “aktiválási eljárás” során az árpa kiemelkedően magas tápértékű, könnyen emészthető táplálékká alakul.

AKTIV Árpa Formulában lévő energiaforrások:

 1. SZÉNHIDRÁTOK: a táplálkozás terén folytatott kutatások azt bizonyítják, hogy a test számára legjobb energiaforrás a lassú égésű komplex szénhidrát, mely kiegyensúlyozott vércukor és inzulinszintet biztosít. Az AKTIV Árpa Formula lassú égésű szénhidrátokat tartalmaz, biztosítja a folyamatos energiaellátást, megőrzi az egészséget.
 2. ZSÍROK: koleszterint és telített zsírokat nem tartalmaz.
 3. FEHÉRJÉK: az AKTIV nagymértékben tartalmaz fehérjét, aminosavakat, melyek közt megtalálhatóak az alapvető esszenciális aminosavak.

Az AKTIV Formula proteinjei polipeptidekből állnak, melyek kisebbek, mint a legtöbb proteinmolekula, ezért közvetlenül a véráramba kerülnek: fokozzák a sejtek anyagcseréjét, részt vesznek a sejtépítésben és segítenek a méreganyagok semlegesítésében.

Az AKTIV Árpa Formula gazdag enzimforrás

Az enzimek felelősek:

 1. Az emésztési folyamatért
 2. A sejtek energia- és tápanyagellátásáért
 3. Az új sejtek felépítéséért és az elhasználódott sejtek lebontásáért
 4. A sejtekből a bomlástermékek eltávolításáért

Az AKTIV Árpa Formula minden korosztály számára kiváló, természetes táplálék. Már 6 hónapos kortól adható és akár a 100 év felettieknek is. Az emberek a táplálkozás során nem jutnak hozzá elég enzimhez, mivel azok főzés közben hő hatására nagyrészt tönkremennek.

Testhőmérsékleten szárított termékünkben az enzimek aktívak. Tesztek kimutatták, hogy a Super-Oxid-Dismutase (SOD) enzim termékünkben aktív állapotban van és mint hatékony antioxidáns, sejtjeinket védelmezi a toxikus szabadgyököktől, melyek az öregedés és sok betegség okozói.

AKTIV Árpa Formula, mely könnyen emészthető táplálék, ezért emésztőenzim-termelés miatt testünk nem válik túlterheltté, az anyagcsere-enzimek szintje nem csökken, ezért energikusabbak vagyunk, emésztési problémák nem keserítik életünket.

forrás: aktivarpaformula.hu

Ingyen szállítás

Included Products

When you order this product, you get all the following products for free!!

További információk

Kiszerelés:

620 g

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első aki véleményezi: “AKTIV Árpa formula”

Product Enquiry