Acidofilusz
Vitaking_kapszula_acidophilusVitaking_Acidophilus_cimke

Acidofilusz – Vitaking

Ennek a terméknek a megvásárlása 1,720 hűségpontot ér!
5 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

1720 Ft

A Vitaking Acidofilusz készítmény Lactobacillus acidophilus tartalmaz. A laktobacilusok, azok a mikroorganizmusok, amelyekre természetesen szervezetünknek szükségünk van.

Termékleírás

A Vitaking Acidofilusz készítménye lakobacilusokat tartalmaz, ami meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását is. A laktobacilusok száma lecsökken a helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, vagy alkoholfogyasztás következtében.

Az Acidophilus baktérium kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában. Gátolja a különféle kórokozó, gombák elszaporodását. Rendben tarja az emésztést, szabályozza azok funkcióit.

Az Acidophilus természetes formájában az aludttejben található meg. Nem található meg a hőkezelt kefirekben és joghurtokban.

Az Acidophilus 10 napig vagy tovább is képes életben maradni az emésztőrendszerben, ezért nem szükséges naponta pótolni.

Az acidophilus barátságos baktérium, a szájüreg, a hüvely és a vékonybél természetes védelmet nyújtó lakója. Jótékony hatása főleg abban rejlik, hogy tejsavat termel.

 

 

 

További információk

Figyelmeztetés:

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség:

2 kapszula

OÉTI bejegyzési szám:

9046/2011

Tudnivalók:

Egy napi adag (2 kapszula) 15,34mg lactobacillus acidophilust tartalmaz.

Kiszerelés:

60 kapszula

1 értékelés a termékre: Acidofilusz – Vitaking

  1. 5 / 5

    :

    Egyik olyan termékük, amiből mindig tartunk itthon. Sokat segít gyomorproblémákkor, gyógyszeres időszak után. A gyermek változata viszont nagyon hiányzik, mert a kislányom egyáltalán nem volt beteg, a legnagyobb járványok közepette sem, amíg szedte. És szedte, mert úgy kellett lebeszélni róla, hogy naponta csak egy “pocakvalót” lehet bevenni.

Mondd el a véleményed

Érdeklődés a termékről