Nyerő vitaminok! Minden 10. sorsjegy nyer!

Nyerő vitaminok a webáruházban! Vásárolja meg nálunk most kedvenc Vitaking® termékeit és nyerjen egy HUAWEI Y5 II Dual SIM kártyafüggetlen okostelefont, vagy a fődíjat, egy LG 32 LH6047 Smart LED televíziót, vagy egyéb értékes nyereményeket! Minden 10. sorjegy nyer. Hogyan szerezhet sorsjegyet és hogyan nyerhet?

Vásároljon a nyereményjáték ideje alatt Vitaking® terméket webáruházunkban!

Minden megvásárolt Vitaking termék mellé küldünk egy kaparós sorsjegyet a csomagjába!

(kizárólag Vitaking márkájú termék mellé küldünk sorsjegyet)

 

Nyerő vitaminok

Minden 10 sorsjegy nyer!

Kaparja le a sorsjegyét és ha három azonos szimbólumot talál a letakart felület alatt, akkor Ön nyert! Az azonnali nyeremény egy doboz 30 db-os bioflavonoidos C-vitamint.  A sorsjegyen található egyedi kódot regisztrálja a játék oldalán! (www.nyerovitamin.vitaking.hu) Innen látni fogjuk, hogy Ön jogosult a nyereményre.

C-vitamin nyeremény

Nyerő vitaminok – további nyeremények

Minden sorjegy egyedi kódját regisztrálnia kell a játék oldalán!

1 regisztrációval részt vehet a napi sorsolásokon! Naponta 3 db Vitadink málnás multivitamin italport! Ám minél több sorsjegyet regisztrál, annál nagyobb az esélye a nyereményre!

VitaDrink nyeremény

2 regisztrációval részt vehet a heti sorsoláson! Hetente 1 db Vitaking póló kerül kisorsolásra.

Póló nyeremény

3 regisztrációval a hat hetes sorsoláson is részt vehet! (ehhez minimum 3 db Vitaking terméket kell vásárolnia, melyhez 3 sorsjegyet küldünk) Hat hetente sorsolunk 1 db HUAWEI Y5 II Dual SIM kártyafüggetlen okostelefont.

Telefont nyerhet

4 regisztrációval a fődíj sorsoláson is részt vehet! (ehhez minimum 4 db Vitaking terméket kell vásárolnia, melyhez 4 sorsjegyet küldünk) A játék végén kisorsolásra kerül  1 db LG 32 LH6047 Smart LED televízió!

Főnyeremény LG LEd Tv

Honnan tudom, hogy nyertem?

A napi, a heti és a fődíj nyeremények sorsolásairól folyamatos információt találhat a játék oldalán (http://nyerovitamin.vitaking.hu/hu/nyertesek), valamint a játék hírlevél sorozatában.

A nyertesek listája itt…

Meddig tart?

A játék 2017. július 12-én 00:00:00 órakor kezdődik és 2017. szeptember 30-án 23:59:59 óráig tart. Tehát érdemes a rendelés leadásánál figyelembe venni, hogy a csomag 1-2 napon belül érkezik meg a sorsjegyekkel, melyeket szeptember 30-a éjfélig regisztrálni kell.

Névjegy Vitaminkirály (MJ)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.