Hogyan használatom fel a hűségpontjaimat?

Vitaminkirály bonusz rendszer kupon kedvezmény

Gyűjtsön pontokat és váltsa készpénzre a fizetéskor. A Vitaminkirály vitamin szaküzlet visszatérő vásárlóinak felépített bónuszrendszere egyedülállóan rugalmas.

Hogyan gyűjthet hűségpontokat?

Bármilyen terméket vásárol meg a Vitaminkirály Webáruházban, a termékhez kapcsolódó bónusz pontok elkezdenek gyülekezni felhasználói fiókjában. Minden termék bemutató oldalán látható hány pontot ér és a fizetéskor pedig a teljes kosárértékhez járó bónuszpontokat is látni fogja. Ezen kívül pontot kap azért is, ha értékel egy terméket. Sőt, már akkor is kap bónusz pontot, ha regisztrál a webáruházunkban, de még nem vásárol. A pontok pénzre válthatók. A kapott összeget szabadon felhasználhatja a következő vásárlásakor vagy 90 napon belül bármikor.

Hogyan használhatja fel a bónuszait?

Vásároljon rendszeresen, de legalább évente négyszer. Amikor legközelebb visszatér vásárol, akkor a Kosár oldalon megadhatja, hogy felhasználja-e a bónuszát vagy nem. Ha nem, akkor a bónuszai tovább gyűlnek, és bármikor felhasználhatja 90 napon belül. Ha felhasználja a meglévő bónuszát, akkor annak értéke levonásra kerül a vételárból.

Kombinálja a kedvezményeket

Fossza ki a Vitaminkirályt úgy, hogy egyszerre használja ki az összes kedvezményt. Más webáruházakkal ellentétben – ahol egyszerre egy kedvezményt lehet felhasználni – a Vitaminkirály minden kedvezményt egyszerre is megad. Például ha egy eleve akciós terméket nézett ki és tett a kosarába, és a kosárérték elérte a 3000Ft-ot, akkor azt ingyen szállítjuk házhoz. Ráadásul ebben a vásárlásban felhasználhatja bónuszpontjait is és azok beváltásával csökkentheti a fizetendő összeget.