Most duplán díjazzuk hűségét!

Most duplán díjazzuk hűségét! Azon felül, hogy a 3000 Ft feletti rendelések szállítási díját mi álljuk, most dupla hűségpontokat gyűjthet egészen szeptember 29. péntek éjfélig, és még egy Epres D-vitamin rágótablettát is szerezhet ajándékba! De mit is jelent ez? Dupla hűségpontok? Hogyan szerezheti meg?

Kedvezmény minden vásárlás után, regisztrált felhasználóknak

Ha regisztrált már a webáruházunkban, akkor bármilyen terméket vásárolt meg (bejelentkezve), a termékhez kapcsolódó bónusz pontok elkezdtek gyülekezni felhasználói fiókjában. Minden termék bemutató oldalán látható hány pontot ér és a fizetéskor pedig a teljes kosárértékhez járó bónuszpontokat is láthatja. A pontok kedvezményre válthatók. A kapott összeget szabadon felhasználhatja a következő vásárlásakor vagy 90 napon belül bármikor. Ha még nem regisztrált itt megteheti ▶

Hány pontot kap?

Minden nálunk elköltött 2 Ft után kap 1 pontot. Az eddig összegyűjtött pontjait megnézheti bejelentkezés után a felhasználói fiókjában. 10 pont 1  Ft-ot ér. Csak a példa kedvéért: ha vásárolt nálunk 10.000 Ft-ért akkor kapott érte 5000 hűségpontot, ami 500 Ft kedvezményt jelent a következő vásárlásából.

Most dupla hűségpontok – szeptember 29-e péntekig megduplázzuk a szerezhető pontok értékét!

Egészen szeptember 29-e, péntek éjfélig, bármely termék vásárlása esetén 2 Ft-onként 2 hűségpontot kap, melyet a következő vásárlásánál felhasználhat kedvezményként (az akció ideje alatt a dupla hűségpontok látszanak az áruházban). Például ha 10.000 Ft értékben vásárol most, akkor 1000 Ft-nak megfelelő hűségpontot kap. Így gyakorlatilag mostani vásárlása végösszegének 10%-át kedvezményként használhatja fel a későbbi rendelésénél. Jól hangzik?

Dupla hűségpontok

Hogyan használhatja fel a bónuszait?

Amikor legközelebb visszatér vásárolni, akkor a “Kosár” oldalon megadhatja, hogy felhasználja-e a bónuszát vagy nem. Ha nem, akkor a bónuszai tovább gyűlnek, és bármikor felhasználhatja 90 napon belül. Ha felhasználja a meglévő bónuszát, akkor annak értéke levonásra kerül a vételárból. Ha vannak már  hűségpontjai, használja fel mielőtt lejárnak!

Ráteszünk még egy lapáttal!

Szeptember 25-től egészen szeptember 29-ig, amennyiben rendelése végösszege eléri a 15.000 Ft-ot, egy doboz finom, epres D-vitamin rágótablettát (90) küldünk ajándékba. Tehát a dupla hűségpontok mellett még egy értékes AJÁNDÉKOTVitaking Epres D3-vitamin rágótabletta is bezsebelhet tőlünk egyetlen rendeléssel! Az ajándék terméket ne tegye kosárba, látni fogjuk, ha elérte az összeghatárt,és már csomagoljuk is.

Kóstolja meg, és élvezze a finom eper ízt, valamint a D-vitamin előnyös hatásait! Amennyiben nem jut elegendő napfényhez, mindenképp pótolja D-vitamin szükségletét ezzel a remek készítménnyel, mely a felnőttek és gyermekek körében is osztatlan sikert aratott. Az epres d3-vitamin rágótablettánként 2000Ne D-vitamin tartalmaz.

Itt van ősz,  ilyenkor fokozottan fontos figyelni a D-vitamin pótlásra! Most ajándékba szerezheti meg!

Fontos!

Figyeljen rá, hogy:

1. Ha nem regisztrált még, mindenképp regisztráljon 

2. Ha rendel, és szeretne hűségpontot is, mindenképp jelentkezzen be! 

3. Péntekig rendelje meg az őszi immunerősítéshez szükséges vitaminjait, és így szerezheti meg a dupla hűségpontokat!

Névjegy Vitaminkirály (MJ)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.