Ne maradjon le a dupla hűségpontokról és az ajándékról!

Most duplán díjazzuk hűségét! Azon felül, hogy a 3000 Ft feletti rendelések szállítási díját mi álljuk, most dupla hűségpontokat gyűjthet egészen május 21-e éjfélig, és még egy 1850 Ft értékű multivitamin italport is szerezhet ajándékba! De mit is jelent ez? Dupla hűségpontok? Hogyan szerezheti meg?

Kedvezmény minden vásárlás után, regisztrált felhasználóknak

Ha regisztrált már a webáruházunkban, akkor bármilyen terméket vásárolt meg (bejelentkezve), a termékhez kapcsolódó bónusz pontok elkezdtek gyülekezni felhasználói fiókjában. Minden termék bemutató oldalán látható hány pontot ér és a fizetéskor pedig a teljes kosárértékhez járó bónuszpontokat is láthatja. A pontok kedvezményre válthatók. A kapott összeget szabadon felhasználhatja a következő vásárlásakor vagy 90 napon belül bármikor. Ha még nem regisztrált itt megteheti ▶

Hány pontot kap?

Minden nálunk elköltött 2 Ft után kap 1 pontot. Az eddig összegyűjtött pontjait megnézheti bejelentkezés után a felhasználói fiókjában. 10 pont 1  Ft-ot ér. Csak a példa kedvéért: ha vásárolt nálunk 10.000 Ft-ért akkor kapott érte 5000 hűségpontot, ami 500 Ft kedvezményt jelent a következő vásárlásából.

Vasárnapig megduplázzuk a szerezhető pontok értékét!

Egészen vasárnap éjfélig bármely termék vásárlása esetén 2 Ft-onként 2 hűségpontot kap, melyet a következő vásárlásánál felhasználhat kedvezményként. Például ha 10.000 Ft értékben vásárol most, akkor 1000 Ft-nak megfelelő hűségpontot kap. Így gyakorlatilag mostani vásárlása végösszegének 10%-át kedvezményként használhatja fel a későbbi rendelésénél. Jól hangzik?

Dupla hűségpontok

Hogyan használhatja fel a bónuszait?

Amikor legközelebb visszatér vásárolni, akkor a “Kosár” oldalon megadhatja, hogy felhasználja-e a bónuszát vagy nem. Ha nem, akkor a bónuszai tovább gyűlnek, és bármikor felhasználhatja 90 napon belül. Ha felhasználja a meglévő bónuszát, akkor annak értéke levonásra kerül a vételárból. Ha vannak már  hűségpontjai, használja fel mielőtt lejár!

Vitaking VitaDrinkRáteszünk még egy lapáttal!

Május 16-tól egészen május 21-ig, amennyiben rendelése végösszege eléri a 10.000 Ft-ot, egy finom, málnás multivitamin italport. Tehát a dupla hűségpontok mellett még egy 1850 Ft értékű ajándékot is bezsebelhet tőlünk egyetlen rendeléssel!

A VitaDrink multivitamin ital a vitaminok mellett tartalmaz jelentős mennyiségű ásványi sót is, elsősorban foszfort, káliumot és magnéziumot, kisebb mennyiségben mangánt, kalciumot és nátriumot is. Az oldott ásványok és vitaminok felszívódása gyorsabb, mintha tablettában nyelné le ezt a mennyiséget.

Fontos!

Figyeljen rá, hogy:

1. Ha nem regisztrált még, mindenképp regisztráljon 

2. Ha rendel, és szeretne hűségpontot is, mindenképp jelentkezzen be! 

3. Vasárnapig rendelje meg a tavaszi feltöltődéshez szükséges vitaminjait, és így szerezheti meg a dupla hűségpontokat.

Névjegy Vitaminkirály (MJ)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.