Egészség hírek

Mekkora kárt okoz az óraállítás?

óraállítás
1973 olajválságának máig fennmaradt egyik eredménye, a téli és nyári időszámításnak hívott szokás. Akkor az arab országok hasukra ütöttek és egyik napról a másikra négyszeresére emelték a nyersolaj árát. Bár azóta sem sikerült hitelt érdemlően bizonyítani, hogy pusztán azért, mert egy órával előbb indul el valaki a munkahelyére, attól kevesebbet kellene tankolnia az autójába, ez a hagyomány máig él. 

Csaljon mosolyt gyermeke, unokája arcára :)

Csaljon mosolyt gyermeke arcára
Egy különleges meglepetéssel készültünk Önnek erre a hétre. Közeledik a Húsvét, és arra gondoltunk, minden vásárlónk gyermeke, unokája örülne egy húsvéti nyuszinak. Ezért úgy döntöttünk, hogy ezen a héten (hétfőtől péntekig) vásárlóink között kisorsolunk jó néhány plüss nyuszit, mellyel a szerencsés nyertesek meglephetik a család csöppségeit! Hogyan nyerheti meg?

Milyen étrend-kiegészítőt válasszunk a gyermeknek?

Tápanyagok a gyermeknek
Az egészséges gyerekek örökmozgók. Aligha van vidámabb látvány, mint a futkározástól, hancúrozástól, önfeledt játéktól kipirult és csupa kosz gyerekarc. A legbugyutább játék is hasznos, mert a felnőtt élet játékszabályaira készít fel, a sok mozgás, pedig az egészséges testi fejlődés szükséglete.